FS Schilderwerken

Schildersbedrijf Amersfoort 

Welkom bij
FS Schilderwerken
Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbaar schildersbedrijf in Amersfoort? Dan bent u bij FS Schilderwerken aan het juiste adres. 

Met meer dan 16 jaar ervaring bieden wij vakmanschap op maat voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Wij zijn gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk, onderhoud, renovaties, houtrot reparatie, latex spuiten en meer. Bij FS Schilderwerken staat kwaliteit voorop. Wij werken uitsluitend met A-merk verf en materialen om ervoor te zorgen dat uw woning of bedrijfspand er niet alleen prachtig uitziet, maar ook optimaal beschermd is tegen de elementen. Met onze regionale expertise in Amersfoort en omstreken garanderen wij een snelle en persoonlijke service.
Lid van OnderhoudNL
Wij zijn lid van OnderhoudNL. OnderhoudNL is dé brancheorganisatie voor schilders, behangers, glaszetters en onderhoudsbedrijven. De aangesloten bedrijven onderscheiden zich in de markt door te voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zij bieden de opdrachtgever daardoor optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid.

Dit is wat u kunt verwachten bij ons Schildersbedrijf uit Amersfoort:  

 

Meer dan 16 jaar ervaring

FS Schilderwerken, hét Schildersbedrijf in Amersfoort, heeft meer dan 16 jaar ervaring in zowel binnen- als buiten schilderwerk. Onze expertise garandeert een hoogwaardig resultaat voor elke opdracht.

 

Uitsluitend A-merk materialen en verf

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige A-merk verf en materialen voor een duurzaam en professioneel eindresultaat. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop.

 

Schilder in regio Amersfoort

Als lokaal Schildersbedrijf in Amersfoort bedienen wij klanten in de regio (20km) rondom Amersfoort. U kunt rekenen op snelle service en uitstekende kennis van de omgeving.

 

Gespecialiseerd in binnen- en buitenwerk

Van strak afgewerkt binnen schilderwerk tot weerbestendig buiten schilderwerk, wij leveren vakmanschap voor elke klus. Uw woning of bedrijfspand is bij ons in goede handen.

 

Latex spuitwerk specialist

Met onze gespecialiseerde technieken voor latex spuiten zorgen we voor een strakke, egale afwerking van uw muren en plafonds. Perfect voor zowel nieuwbouw als renovatie.

 

Alles onder één dak

Bij FS Schilderwerken bieden wij een totaaloplossing: schilderwerk, glaszetten, houtrot reparatie, behangen en kleuradvies. Alles wat u nodig heeft, onder één dak. Heeft u stukadoorswerk, timmerwerk en/of loodgieterswerk? Via ons uitgebreide netwerk kunnen wij u kwalitatieve vakmensen adviseren.

 

Professioneel kleuradvies

Twijfelt u over de juiste kleurkeuze? Ons Schildersbedrijf in Amersfoort biedt deskundig kleuradvies zodat de gekozen kleuren perfect passen bij uw interieur of gevel.

Onze klanten geven ons 5 van 5 sterren! Bekijk hier de reviews van anderen die u zijn voorgegaan:  

Ate Oosterhof
     

Fons, heeft met zijn vakmanschap onze recent gekochte woning van binnen helemaal opnieuw geschilderd, met een prachtig eind resultaat! Het hele proces verliep soepel van het advies gesprek/offerte tot de uitvoering conform de afspraken. Gedurende het proces was er een duidelijke communicatie over de voortgang.

Karin Coppelmans
     

Geweldig goede schilder… nog nooit mijn huis zo strak in de lak gehad. En mooi om te zien dat er nog mensen zijn die trots zijn op hun beroep en op wat ze gemaakt hebben…👏 applaus voor Fons de schilder. En niet onbelangrijk, hij komt zijn afspraken na… top !!

Judit Hódos
     

Fons is wen echte vakman! Hij denkt mee, adviseert, communiceert beleeft en duidelijk. Hij komt zijn afspraken na en vooral werkt keurig. Komt Hij onverwachte zaken tegen (houtrot of morilijk sluitende raam) dan lost hij eerst de probleem op, in keurig overleg. Ons huis ziet weer prachtig uit, we zijn absoluut tevreden. In kan Fons van harte aanbevelen.

Cees Brandsen
     

Fons, Fs schilder, heeft onze kozijnen en deuren van de brugwoning een echte opknapbeurt gegeven. Wij zijn heel tevreden want het werk verliep vlot en keurig. Op vragen krijg je antwoord en hij wijst erop wat moet gebeuren om het huis weer voor jaren strak in het verf te hebben staan. Een aanrader, deze Fons. Cees B Amersfoort

Martin Borst
     

Fons is een goede vakman, zeer zorgvuldig en komt afspraken na. Hij denkt mee, geeft goed advies en is een vriendelijke man . Wij zijn blij dat we hem als schilder hebben.

Jeroen Schuddebeurs
     

Fons heeft super mooi werk geleverd! Netjes en snel. Wij zijn super tevreden. We komen graag bij Fons terug.

Willem van der Veer
     

Vakman, heeft me heel snel kunnen helpen. Fons heeft het fantastisch gedaan. Zelfs nazorg is prima (problemen na lekkage)

Paula de Gunst
     

Heeft de muren in de gang en trapgat pracht geschilderd, er tevreden

Robbert Krijger
     

Fons werk netjes en is duidelijk in de communicatie. Volgende schilder klussen zou ik weer door Fons laten uitvoeren

Daniëlle Walraven
     

Fons is betrouwbaar, fijn in de omgang en denkt mee. Werkt erg netjes en verstaat zijn vak goed. Aanrader als je op zoek bent naar een goede schilder!

Henk Slikker
     

Super schilder en fijne vent die meedenkt! Aanbevolen!

Robert Apon
     

Vakwerk geleverd, zowel herstel van houtwerk als het schilderwerk!

Astrid van Esveld
     

Fons komt zijn afspraken na. Komt op tijd en het schilderwerk is van goede kwaliteit met de beste producten.

Niels Bossers
     

Erg blij met het werk van Fons. Netjes, volgens afspraak en super kwaliteit!

Ton Tienhooven
     

Ik heb gebruik gemaakt van dit bedrijf. Alles naar volle tevredenheid en volgens afspraak. Werkt zeer netjes en accuraat. Ik beveel dit bedrijf zeker aan .

Job Boot
     

Prachtig werk geleverd! Communicatie verliep vlekkeloos en ik ben heel erg tevreden met het resultaat!

Elles van Middelaar
     

Heel blij met het eindresultaat. Fons geeft goede adviezen, denkt mee en is heel flexibel. Het ziet er heel strak en netjes afgewerkt uit. Blij met het eindresultaat!

Gerrit
     

Fons werkt zeer netjes en komt afspraken na !

Laurens K
     

Goed vakwerk geleverd en komt zijn afspraken na.👍🏼

Hayko nubar Darcin
     

Een zeer gedreven en vakbekwaam schilder die mooi en kwaliteit werk levert

Kaylee V
     

Echte vakman. Super blij met het resultaat in ons huis.

Ton Roovers
     

Na een snelle reactie van Fons een duidelijke offerte ontvangen over het geheel schilderen van de buitenzijde van onze twee-onder-een-kap jaren-30 woning. Fons had goede adviezen en kwam degelijk en betrouwbaar over, waardoor wij hem de klus gegund hebben. Stipt op tijd begonnen, werd er hard gewerkt, prima gecommuniceerd en bleek al gauw de tevredenheid van de cliënt op no.1 te staan. Netjes binnen de begrote tijd opgeleverd zijn wij erg tevreden met het uiteindelijke resultaat.

Bilal Balci
     

Een eerlijke vakman, die goed werk verricht.

Monique Picavet
     

Fons heeft goed schilderwerk afgeleverd. Offerte, afspraken en de communicatie was prima. Alles is gedaan zoals afgesproken. Het huis ziet er weer veel beter uit, ik ben er blij mee! U kunt FS-schilderwerken met een gerust hart inhuren.

S.M.
     

Fons heeft onze woning geschilderd, en ik ben absoluut blij met het resultaat! Hij leverde niet alleen uitstekend vakmanschap, maar hij was ook ontzettend vriendelijk en behulpzaam gedurende het hele proces.

Ruud van Leeuwen
     

Ik ben me daar de afgelopen week toch gezegend met de diensten van een uitzonderlijke schilder. Zijn professionaliteit straalde niet alleen door in zijn voorkomen, maar was ook duidelijk zichtbaar in zijn werk. Hij werkte met een grondigheid die me deed denken aan de ouderwetse toewijding aan vakmanschap, iets wat je tegenwoordig zelden nog ziet. Elk detail werd zorgvuldig aangepakt. Het resultaat is niets minder dan uitstekend. Mijn huis ziet er nu uit als nieuw, dankzij zijn vakkundige werk. Ik kan Fons van harte aanbevelen aan iedereen die waarde hecht aan professionaliteit en kwaliteit. Een dikke pluim!

Heeft u vragen of wilt u een gratis offerte?